Vacker hud på 3 minuter….

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu lanserar Urtekram Nordic Beauty 4 ansiktsmasker som på bara 3 minuter tillgodoser hudens behov. Veganska och med ingredienser från 100% naturligt ursprung. Certifierade av Ecocert Cosmos Organic.
Vacker hud på bara 3 minuter.

Avslappning för både hud och sinne – nu utvidgar Urtekram Nordic Beauty sin satsning på ansiktsvård med en komplett kollektion ansiktsmasker. Den finns i fyra olika varianter för din huds alla behov: En lyster-booster med havtorn, en ansiktsmask som rengör på djupet med vit lera, en närande med Murumurusmör och en rejäl fukt-booster med agave. Oavsett vad din hud behöver just nu så har vi den perfekta lösningen. Certifierade av Ecocert Cosmos Organic, ingredienser från 100% naturligt ursprung och veganska.

Produkterna är:

✔️ Certifierade av Ecocert Cosmos Organic 

✔️ Av 100% naturligt ursprung

✔️ Veganska

✔️ I växtbaserade förpackningar, tillverkade av sockerrörsavfall

Under 2021 har Urtekram Nordic Beauty även lanserat rengöringsgel, dag- och nattkrämer och med den nya kollektionen av ansiktsmasker finns allt du behöver för din veganska ansiktsvård.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.