Pumpkin In-Shower Mask!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

The Body Shop ger huden ett strålande lyft på fem minuter i duschen med den nya, veganska och mångsidiga ansiktsmasken – Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask.

In-Shower Mask är en ansiktsmask som gör skillnad för såväl din hud som ditt schema. Den hjälper dig att spara viktig tid på dagen och skrider snabbt till verket för att rengöra, exfoliera och vårda ansiktet så att det har mer glow när du kliver ut ur duschen. Till sin hjälp har den 96 % ingredienser av naturligt ursprung, som pumpaenzymer och tranbärspulver som är känt för sina exfolierande egenskaper.

Allt du behöver göra är att applicera masken innan du hoppar in i duschen. Låt den sedan göra jobbet medan du löddrar upp din duschkräm eller sjunger din senaste badrumshit. På fem minuter har du lämnat huden med en smidigare och jämnare känsla med fin lyster.

Och en klar extrabonus är förstås att masken kommer i en återvinningsbar glasburk.

1. Applicera masken på torr hud innan du kliver in i duschen.
2. Låt masken verka i fem minuter medan du rengör kroppen.
3. Skölj av samtidigt som du masserar in produkten så att huden exfolieras.

Använd två gånger i veckan.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.