OAT OIL + VITAMIN E CLEANSING BALM

SKIN TREAT lanserar till våren sin första oljebaserade ansiktsrengöring, OAT OIL + VITAMIN E CLEANSING BALM, som skonsamt avlägsnar makeuprester, solskydd och andra orenheter. Den är mild, lugnande och återfuktande samtidigt som den effektivt rengör huden och skyddar från fria radikaler. Liksom övriga sortimentet innehåller den över 90% naturliga ingredienser och är 100% vegansk.

 

KIN TREAT OAT OIL + VITAMIN E Cleansing Balm en rik och skonsam ansiktsrengöring
En närande ansiktsrengöring som skonsamt tar bort orenheter, överflödigt sebum, oljebaserade makeuprester och solskydd. Den mjuka och lena texturen smälter i händerna och omvandlas till en rik rengöringsolja. När den sedan får kontakt med vatten förvandlas den och får en mjölkig textur som lätt kan sköljas av. Formulerad med återfuktande risvax och havreolja som lugnar huden. Förhindrar torr hud och är laddad med ekologiskt sheasmör och Vitamin E, båda kända för att jobba mot fria radikaler och för en hud med lyster.

Nyckelingredienser: Risvax + Havreolja
Aktiva ekologiska ingredienser: Sheasmör + Avokadoolja

Pris:149 SEK, 75 ml

SKIN TREAT OAT OIL + VITAMIN E Cleansing Balm lanseras vecka 17, 2022 och kommer att säljas exklusivt hos KICKS, både i butik och online.

OM SKIN TREAT
Skin Treat är ett varumärke specialiserat på aktiva och botaniska skönhetsprodukter för både kroppen och ansiktet. Fokus är att erbjuda effektiv och problemlösande hudvård som är formulerade för att uppnå optimalt resultat. Samtliga produkter innehåller över 90 % naturliga ingredienser och är 100% veganska. De är också utvecklade av svenska hudvårdsexperter och produceras i Sverige.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.