Nytt dagspapaket i Honulele Spa i vinter!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Från och med den 1 november gör Honulele Spa om de befintliga dagspapaketen och ersätter dem med ett nytt som kommer att heta Honulele Spa Retreat

– Vi har lyssnat på våra gästers önskemål om att få tillgång till exklusiva Aloha Spa Ritual i sitt dagspapaket säger Nina Robertsdotter, Spachef i Honulele Spa på The Lodge. Aloha Spa Ritual är en 90 minuter lång guidad sparitual där vi tar med spagästerna på en resa genom Hawaiis övärld, fortsätter hon. Här får de njuta av en rad välgörande och avkopplande behandlingar i form av t ex fotbad med havssalt, kropps- och ansiktspeeling samt en honungsinpackning i vår gyllene ångbastu. Därefter sjunker de ner i vår stilla lagun upplyst av fackelsken innan det är dags att fortsätta ritualen med bland annat återfuktande ansiktsmasker och välgörande oljor. En spavärdinna guidar hela upplevelsen. Till sist bäddas man ner i en av de sköna vilosängarna i VIP relaxen med panoramautsikt över trädtopparna och bara tar in upplevelserna från sparitualen under tystnad. 


Efter första delen, Aloha Spa Ritual, väntar tillgång till Honulele Spa med den 38-grader varma infinitypoolen. Det finns också en vedeldad bastu och man kan beställa något gott att äta och dricka framför en av de sprakande brasorna. 

– Vi vet att det finns en enorm efterfrågan för Spa i Skåne, särskilt kombinerat med naturupplevelser. Vi rekommenderar alltid våra gäster att ta sig ut på en av de vackra vandringslederna runt Skåneleden här uppe på Romeleåsen innan spabesöket. Naturen har sedan urminnes tider läkt våra själar, och gör under för vårt välbefinnande, avslutar Nina.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.