Nya A-Derma Exomega Control Spray ä

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nya A-Derma Exomega Control Spray är perfekt för de dagar när man har lite bråttom. Med en enkel, snabb applicering gör den huden mjuk och återfuktad i 24 timmar. Denna underbara fluid har en textur som inte klibbar och absorberas snabbt. Passar för alla åldrar, även de allra yngsta, från födsel.

1. Lungnar klåda orsakad av torr hud
Exomega Control lugnar dagligen irritationer och kliande hud tack vareRhealba® Havreextrakt som reducerar rodnad, irritationer och klåda samt har mycket bra fuktbindande egenskaper. För att maximera effektiviteten är den kombinerad med BioVect®, en unik sammansättning av lipider som fungerar som en vektor och bär Rhealba® Havreskott djupare ner i huden.

2. Återställer hudbarriären
Filaxerin®, ett patenterat komplex med Omega 6 och extrakt från bidrottninggelé, i kombination med Vitamin B3 bygger upp och stärker den skadade hudbarriären.

3.Förbättrad hudkomfort

Triglycerider, vegetabilisk glycerin och sheasmör – en trio som säkerställer effektiv återfuktning.

Rek pris 249 kr/ 200 ml
Lansering oktober 2021, säljs exklusivt på apotek.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.