BeautyAct’s återfuktande ansiktskräm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Låt BeautyAct’s nyhet; 5 % PHA + 15 % Glycerin Hydrating cream, bli en del av din nya hudvårdsrutin. Ansiktskrämen är rik på vårdande och aktiva ingredienser som både återfuktar huden och stärker hudbarriären. Resultatet är en frisk och balanserad hud med fin lyster.

BeautyAct 5% PHA + 15% Glycerin Hydrating Cream

En återfuktande ansiktskräm med 15% glycerin och 5% PHA (Poly Hydroxid Acid) som motverkar torr hud samtidigt som den jämnar ut huden och ger en fin lyster. Den unika kombinationen av återfuktande glycerin och skonsamt exfolierade PHA bidrar till en balanserad och frisk hy. Produkten är även berikad med ceramidkomplex och fyra sorters olika hyaluronsyror som hjälper till att ytterligare återfukta huden och stärka hudbarriären. Är 100% vegansk och fri från parfym.

Gör så här: Applicera produkten på en ren och torr hud som ett sista steg i din hudvårdsrutin.

Pris: 299 SEK, 50 ML

BeautyAct 5% PHA + 15% Glycerin Hydrating Cream lanseras vecka 14, och finns att köpa på KICKS i butik och online.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.