Intervju: Tomas Bäcklund – Elite Hotels ger tillbaka till samhällets stöttepelare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tomas Bäcklund Marknadschef  Elite Hotels

Elite Hotels gör en otroligt fin satsning för att fungera som en stöttepelare för olika yrkesgrupper. Skulle du kunna berätta lite mer om detta för oss?

 – Under den pågående pandemin finns det många yrkesgrupper som tar ett extra stort ansvar för vårt samhälle. Därför vill vi på Elite Hotels ge något tillbaka. Vårdpersonal samt personal i förskola och skola står dagligen i skottlinjen. De är några av alla de som säkerställer att vi som samhälle hålls uppe och fungerar. Detta vill vi uppmärksamma genom att erbjuda boende till självkostnadspris, så att dessa yrkeskårer kan få en välbehövlig paus, förklara Tomas 

Hur kommer det sig att ni gör denna satsning med att just erbjuda hotellrummen till självkostnadspris

– Elite Hotels har en lång tradition av att jobba med CSR-frågor, även om vi kanske inte alltid berättat om det. Den här pandemin undgår ingen och vi diskuterar löpande hur vi kan göra skillnad. Men Elite Hotels är framförallt ett stort antal medarbetare (som dessutom är vår största tillgång). Medarbetare som har barn i förskola och skola. Medarbetare som har vänner och anhöriga på sjukhus. Medarbetare som ser dessa yrkeskårer slita för att resten av oss ska ha ett under omständigheterna fungerande samhälle. Därför vill vi hjälpa till, säger han

Berätta gärna vad som erbjuds på hotellet som man kana ta del av om man väljer att boka sig hos Er. 

– Vårdpersonal, skolpersonal och personal inom förskolorna i Sverige kan boka övernattning på vilket Elite-hotell som helst i Sverige till självkostnadspris. Oavsett tidigare pris. Att få en paus i allt kaos, eller kort sagt – andrum. Erbjudandet gäller från och med nu fram till och med sista april.

Vart vänder man sig för att få mer information om man önskar boka in sig hos Er. 

– Erbjudandet gäller samtliga hotell i kedjan. Bokning görs via vår hemsida, förklara han 

https://www.elite.se/sv/erbjudande/andrum/

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.