Intervju: Jessica Rivle – Ledarskap är handling inte position

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

– Ledarskap är handling inte position

Jessica Rivle 
General Manager
Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg

 

Vi har styrt mot Göteborg och knackar på hos Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg och får en härlig pratstund med Jessica Rivle som arbetar som General Manager vid hotellet. 

Du kanske undrar vad Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg är för sorts anläggning. Jessica berättar

Vi är ett traditionellt och internationellt affärshotell som erbjuder bra och säker uppkoppling, Hybridrum och rymliga mötesplatser. De senaste åren har vi utvecklats mer mot ett destinationshotell. Våra gäster vill socialisera och ha roligt, så vi har därför medvetet satsat på att addera mervärden inom Food & Drinks som exempelvis helgbrunch, RAW Comedy Club och underhållning. Detta i kombination med rofyllda ytor som vår Executive Lounge, Noot Nordik Kitchen & Bar med hållbar nordisk mat och Hagabadet Premium Spa & Yogastudio gör att vi når en bred målgrupp.

Det blir såklart oundvikligt att höra med Jessica hur hotellet agerade i mars när Corona knackade på som en objuden gäst!

 Som så många inom besöksnäringen så påverkades vi direkt av avbokningar och kraftigt minskad efterfrågan. Vi anpassade vår verksamhet till att sätta säkerheten främst genom att vi SGS certifierade oss. Vi såg över alla rutiner och områden inom Radisson Blu Scandinavia för att fortsätta driva verksamheten på ett säkert sätt för både våra gäster och för vår personal. Samtidigt riktade vi vår marknadsföring och kampanjer uteslutande mot den inhemska turismen, berättar hon

Vi pratar om situationen som råder inom hotellbranschen och hon säger till oss att inom hotell och restaurang så kan man inte jobba hemifrån. Hon förklarar att  besöksnäringen har varit bra på att anpassa sig och ställa om. Men när affärsresenären uteblir så ser hon istället en stark efterfrågan från privatresenären och framförallt under lov och helger.

Radisson har arbetat fram en otroligt fin plan för hur de ska agera i coronatider.  Vi vill tipsa Er om att läsa om deras arbete för att säkerställa gäster att man får en trygg upplevelse. Läs gärna mer om deras arbete här

https://www.radissonhotels.com/sv-se/socialt-ansvar/halsa-sakerhet

Jessica säger själv

 – Vi har anpassat vår servering efter rådande omständigheter för allas trygghet. Rejäla avstånd mellan borden, buffé med portionsupplägg, tallriksservering, ökad desinficering och hygienstationer enligt den plan som är framtagen hos Radisson.

 

Julen står också för dörren och en högtid som verkligen är en tid för gemenskap, gemytlighet och umgänge. På hotellet har man inte sparat på något.

 I år presenterar man A very RAW Christmas + Julbord.Co-Lobby. 

Med start i november dukar hotellet upp årets stämningsfulla julbord med allt som hör julen till. Här bjuds  på de mest klassiska och omtyckta rätterna tillsammans med gröna och medvetna val. I en luftig miljö med rejäla avstånd mellan borden kan gäster tryggt njuta av julen tillsammans med vänner, familj eller kollegor. 

Serveringen kommer anpassas efter aktuella rekommendationer. Självklart hjälper hotellet  större sällskap eller företag som vill fira avskilt till bra anpassning, det är bara att kontakta hotellet säger Jessica.

En annan nyhet är Spa & Yoga Retreat som sker datumen 16 – 18 oktober 2020. Här upplever du 12 klasser, 1 föreläsning. En helg där du bara behöver fokusera på dig själv. Vila från allt och kom djupare in i yogan. Du kommer kunna ta del av ett dynamiskt utbud med yoga som grundar dig. Yoga som stärker dig. Yoga som inspirerar dig. Yoga för dig som är nybörjare eller erfaren.

Andas, vila, ät gott, bo bekvämt och inspireras av  föreläsare Erik Adelsohnoch erfarna yogalärare.  Detta är något som du verkligen inte vill missa, visst verkar de spännande!

Vidare så nämner även Jessica att man öppnar en takbar med utsikt över innerstaden lagom till sommaren 2021. 

Namn: Jessica Rivle

Ålder: 48

Befattning: General Manager

Intressen: Att skapa framgångsrika strategier

Favorit gällande vin: Italienska röd viner ex Brunelli Campo del Maestro

Favorit primör: Morötter

Bästa köksredskapet Osthyveln

Bästa resmålet du varit på: Curacao

Bästa med Er anläggning enligt dig: Mjukvaran är min fantastiska personal och hårdvaran att vi har så stora och flexibla ytor

Vad önskar du dig mest precis just nu: Att man får fram ett fungerande vaccin mot Covid-19 så att restriktionerna kan lätta och att det internationella resandet kommer igång

Vad har du för fritidsintressen: Jag älskar att resa, träna (yoga, springa, skidåkning)

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.