INTERVJUER

Interssanta konversationer

En pärla i Dalarna – Orsa Järnvägshotell
Intervju: Tomas Bäcklund – Elite Hotels ger tillbaka...
Intervju: Karl Persson om Grand Hôtel exklusiv champagnebar
Intervju : Elisabeth Haglund VD – Hotel Tylösand
Intervju: Nathalie – Swing By Golfbaren
Intervju: Burim C. Sumiq – Moment Hotels
Intervju: Rickard Bender – VD Lundsbrunn Resort &...
Intervju: Mikael Österlund, VP Commercial Performance hos Nordic...

Mer jul till folket

Mer jul till folketVad vore julen utan allt härligt gott? Lussekatter, choklad, nötter och glögg… och polkagrisar förstås. Men nu pratar vi dryck. Vad sägs...

Läs Mer

Mackmyra lanserar Destination

Mackmyra Destination är en limiterad single malt whisky lagrad på portvinsfat. Utgåvan är baserad på ett recept som tänjer på gränserna åt det lite fylligare...

Läs Mer

Årets nyheter från Dufvenkrooks

Årets stora nyhet. Cloudy, vit lättvinsglögg med smak av marsipan Till julens smaker hör apelsiner garnerade med nejlikor, ris à la Malta, glögg och chokladdoppade marsipangrisar så...

Läs Mer

Fler sektioner 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.