Annons
Annons

Radisson Blu Hotel, Uppsala är certifierade enligt Radisson Safety Protocol

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I mitten på september certifierades Radisson Blu Hotel, Uppsala enligt Radisson Hotels Safety Protocol, ett städnings- och säkerhetsprotokoll. Protokollet är framtaget av Radisson Hotels och SGS, ett världsledande oberoende kontroll-, verifierings- och certifieringsföretag. Protokollet innefattar 20 övergripande punkter för hotell & restaurang och 10 för möten och events.

– Gästvänlighet handlar om att ta hand om människor omkring oss, varje dag, varje stund. Säkerheten för våra gäster, partners och vår personal är absoluta högsta prioritet för oss, och därför är vi stolta att vi nu erhållit Radisson Hotels Safety Protocol, säger Ann-Sophie Myrefelt, VD och hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Uppsala.

Protokollet ställer krav på distansering, utökade städ- och hygienrutiner, material och utbildning för hela personalen, och ser till hela gästresan, från incheckning till utcheckning.

Radisson Hotels Safety Protocol inkluderar bland annat:

 

  • Stationer med handsprit och handskar vid entréer och i hotellens gemensamma utrymmen, samt handsprit på gästrummen
  • Rumsnycklar desinficeras och överlämnas säkert vid incheckningen
  • Fjärrkontroller desinficeras och förseglas med en skyddande påse
  • Snabb utcheckningsprocess för att minimera personlig kontakt
  • Skyddsskärmar i receptionen
  • Kontantfria betalningsmetoder
  • Personalen får omfattande utbildning i ökade hygienkrav och förebyggande verksamhet
  • Noggrann skyltning för både gäster om personal som informerar om säkerhetsrutiner och uppmanar till att hålla avstånd och tvätta händerna bland annat
  • Extra noggrann hantering av mat och ökade krav på leverantörer

– Vi har jobbat med detta sedan i våras och nu är allt på plats och kontrollerat. Det känns såklart väldigt skönt att, genom certifieringen, få bekräftat att våra hygien- och rengöringsprocedurer för hotellrum, konferensrum och allmänna områden är enligt högsta standard, säger Myrefelt. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.