Tillsammans med artistbyrån Jubel startar cocktailbaren Tap Room Kungsholmen på Clarion Hotel Amaranten ett nytt musikkoncept till hösten. Under september, oktober och november kommer de tre svenska artisterna Cornelia Jakobs, Albin Johnsén och Patrik Arve göra fyra exklusiva spelningar var tillsammans med hemliga gästartister varje onsdag. Premiär den 4 september!

 

 

Tap Room Kungsholmen är sedan länge kända för sina goda cocktails och pulserande after works. Nu intar de Stockholms musikscen tillsammans med den etablerade artistbyrån Jubel. De artister som tar över scenen under hösten är Cornelia Jakobs, Albin Johnsén och Patrik Arve och detta gör de tillsammans med hemliga gästartister varje onsdag.

Vi är oerhört förväntansfulla och glada över det här samarbetet med Jubel. Inte nog med att vi får fylla vår bar med enastående musiker och välkomna våra gäster till nya musikaliska upplevelser varje onsdag hela hösten, utan störst av allt är att vi som hotell genom koncept som dessa kan hjälpa Stockholm att få en mer levande musikscen! säger Hanna Holfve, Marketing Manager, Clarion Hotel Amaranten

De tre artisterna kommer att gästa baren under varsin månad i höst för fyra exklusiva spelningar, och först ut är Cornelia Jakobs på premiären den 4 september. Vilka gästartister de tar med sig varje onsdag kommer inte att avslöjas i förhand.

Vi är superglada över att få vara med och starta detta koncept ihop med Clarion Hotel Amaranten. På samma sätt som vi förändrar sättet att nå ut med musik har Nordic Choice Hotels förändrat sin bransch och gett svenska hotell en helt ny standard. I ett läge där Stockholms musikscen imploderar ser vi en enorm potential hos hotell i allmänhet och Nordic Choice Hotels i synnerhet, säger Erik Ohlsson, CEO, Jubel

 

fs9xtue5li3fyyxhw2ae

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.