Varje burk gör skillnad!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

100% återvinningsbar plast

Alla Eriks burkar görs av 100% återvinningsbar plast. Det är viktigt att skapa ett cirkulärt system, där förpackningarna efter användning åter blir en resurs. Vi hoppas såklart att så många som möjligt återvinner burken så att den kan få ett nytt liv, säger Annicka Hultin Brand Manager för Eriks® såser.

De svenska hushållens inlämning till återvinning ökade med totalt 8 procent under 2020. För plast var ökningen hela 11 procent. Detta är glädjande läsning från Förpacknings- och tidningsinsamlingen, FTI, som årligen lämnar insamlingsstatistik och vi på Kavli vill uppmuntra konsumenter att fortsätta med detta beteende. Varje insamlad förpackning gör skillnad.

Kavli som tillverkar och marknadsför Eriks® såser har ställt sig bakom det branschgemensamma ”Plastinitiativet” som lanserades av DLF, där målsättningen är att de plastförpackningar som medlemsföretagen sätter på marknaden och som omfattas av producentansvarsförordningen ska gå att materialutnyttja senast år 2025

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.