Återvunna PET-flaskor i Kexchoklads kampanjmaterial

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Ett färgstarkt och klimatsmart kampanjmaterial är nu på väg ut till butikerna runt om i landet.

Kexchoklad är Cloettas svenska klassiker och ett perfekt mellanmål för aktiva personer som snabbt behöver fylla på med ny energi.

Just nu pågår kampanjen ”Tävla om kexig padelutrustning” där butikerna tävlar ut ett snyggt padelkit designat i de välkända Kexchokladrutorna. Vinsten består av en padelväska, ett padelfordral samt ett svettband för aktiva stunder.

Padelväskan och padelfodralet är tillverkade av RPET, ett material som framställs av återvunna PET-flaskor. Genom att ge PET-flaskorna nytt liv bidrar vi till en till en cirkulär ekonomi och en framtid med mer klimatsmarta lösningar.

Kampanjen pågår till den 23 maj. Du har också möjlighet att tävla om ett Kexchoklad padelkit via vår tävling Instagram, mer information hittar du på cloetta.se/kexchokladkampanj.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.