Veggie med endast 5 ingredienser

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Med bara fem ingredienser går det att laga lockande och smakrika rätter som blir familjens nya favoriter. Här finns underbara recept som visar vilken smakupplevelse grön mat kan vara. Upptäck råvaror i säsong och skapa vardagslyx med enkla medel. Värmande soppa med bönor och svartkål, hasselnötter och brynt smör, marockansk filodegspaj, rödbetsmackor med getost och asiatsisk inspiration med nudlar och brysselkol som rostats i panna är bara några av alla inbjudande recept. Ingen kommer sakna köttet med Marias vegomat!

Maria Zihammou är matkreatör och journalist, bosatt i Göteborg. I hennes inspirerande köksfilosofi är råvaran utgångspunkten, matlagningen enkel och maten en njutning att äta. Det här är Marias sjätte bok hos Bokförlaget Semic.

Foto Stefan Edetoft

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.