Veganskt burgarkoncept lanseras i Söderhallarna

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I dagarna öppnades Vegan Burger Bar, en helt vegansk version av Bun Meat Bun, i Söderhallarna. I kölvattnet av en vegansk “take over-kampanj” blev efterfrågan på veganska hamburgare så stor att konceptet nu testas i en helt egen restaurang.

Vegan Burger Bar öppnade den 11 januari, ett nytt koncept som under sex månader testas i form av en pop up-restaurang. Bakom satsningen ligger Bun Meat Bun som har funnits i Söderhallarna i fem år. Efter att ha genomfört en vegansk “take over-kampanj” på sina samtliga restauranger såg de en fortsatt stor efterfrågan. Nu väljer restaurangkedjan att öppna en helt vegansk hamburgerbar i Söderhallarna.

– Matmeckat Söderhallarna är en perfekt plats att testa detta koncept på. Vi ser en stor efterfrågan på vegetarisk och i synnerhet vegansk mat här. Målsättningen är att erbjuda riktigt bra vegansk snabbmat, något vi känt saknats på marknaden, säger Emma Johansson, District Manager på Bun Meat Bun. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Atrium Ljungberg i Söderhallarna. Deras satsning på mat och produkter lagade med kärlek, med hållbarhet och miljö i fokus, är något som är viktigt för oss, avslutar hon.

– Vi är glada att det här konceptet testas just i Söderhallarna och det ligger helt rätt i tiden. Vi välkomnar nya initiativ som driver matutvecklingen framåt, inte minst utifrån ett hållbarhetsperspektiv, och som erbjuder våra besökare möjlighet till både lärande och nya smakupplevelser, säger Mikael Gillerlöv, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Söderhallarna.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.