The Botanical Brew – Ett hållbart och ekologiskt örtte med välgörande egenskaper

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu lanseras The Botanical Brew – Ett exklusivt ekologiskt örtte med välgörande egenskaper där varje råvara noggrant valts ut för sina unika fördelar, utifrån både vetenskap och tradition. Med hälsa och hållbarhet i fokus är det ekologiska lösviktsteet endast smaksatt med naturliga aromer och består av spännande smakkombinationer och oväntade råvaror.

Efter succén med den prisvinnande naturliga smaksättningen för vatten lanserar nu Aqua Gustus sin uppföljare inom kategorin örtteer. Med medicinalväxternas tusenåriga vetenskap och traditioner är detta ett välgörande lösviktste med minimal påverkan på miljön. Exklusiva örter, blommor, kryddor, bär och frukter är mästerligt blandade för sina funktioner och smaker. Till varje förpackning kommer en bomullspåse med för att brygga sina örter i, som kan användas om och om igen.

– Jag har alltid fascinerats av örternas välgörande egenskaper och hur växter genom tiderna har använts som mediciner. Ända sedan jag var barn har jag samlat växter från naturen och kokat mina brygder och är nu glad att äntligen kunna lansera det te som jag själv saknat, säger Linda Kirsebom, grundare till Aqua Gustus och The Botanical Brew.

Den första kollektionen består av sex välgörande teer som är framtagna utifrån vår egen örtkunskap i samarbete med några av Europas främsta te-blenders och råvarorna köps in från certifierade odlingar runt om i världen. Örtteerna är visuellt vackra i större ”cuts” (ej finmalt) i spännande smakkombinationer med oväntade råvaror, som exempelvis morot, choklad och quinoa.

Alla örtblandningar är helt ekologiska och innehåller bara naturliga smakaromer. De flesta är även koffeinfria. De bryggs med kokande vatten mellan 8-10 minuter och är lika goda och välgörande varma som kalla. Den medföljande bomullspåsen kan användas för kanna eller kopp och återanvändas om och om igen.

– Tetrenden växer sig allt starkare och konsumenterna efterfrågar mer rena, välgörande drycker utan artificiella tillsatser och smakaromer. Vårt signum för alla våra produkter är hälsa och hållbarhet men även att hitta nya spännande råvaror som traditionellt inte används i te, säger Linda Kirsebom.

Produkterna finns att köpa från och med mars 2021 hos utvalda återförsäljare samt i Aqua Gustus e-handel på www.aquagustus.com

Produktöversikt och pris

Kollektionen består följande sex Botanical Brews:

Purify, 75 g – 139 kr
Holy Night, 50 g – 129 kr Connected to Earth, 100 g – 159 kr Beautiful Skin, 100 g- 159 kr Quinoa Cocoa Bowl, 75 g – 139 kr Awakening, 75 g – 139 kr

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.