Oumph! fyra nya produkter.

Nu lanserar Oumph! ett sortiment i kylen med fyra nya produkter, Ch*cken Style Fillet och tre olika typer av chunks: B*ef Style Chunk, Ch*cken Style Chunk, och Teriyaki Style Chunk. Produkterna är framtagna för att göra det lättare för fler att testa vego och passar en bred uppsjö av rätter. Alla produkterna har en smakprofil som är tydlig och har hög igenkänning.

Vi vill driva det gröna proteinskiftet genom att erbjuda grymt god mat i en paketering och ett varumärke som gör att det attraktivt och lockande och att testa växtbaserad mat. Vi vill dessutom göra det enkelt att göra skiftet, säger Henrik Åkerman, Global Brand Leader, Oumph!

Han fortsätter:

“Därför lanserar vi ny en range i kylen, där vi tror det är lättare att nå ut till alla flexitarianer som av vana, mest rör sig en del delen av affären. Vidare har vi tagit fram produkter med en textur och smaksättning som garanterat kommer underlätta för alla som vill äta mer hållbart, men inte kompromissa med smakupplevelsen.

Produktinfo: De fyra produkterna som lanseras med start vecka 36 är:

Oumph! B*ef style Chunk: Utvecklad för att tillfredställa de köttigaste av cravings.

Oumph! Ch*cken Style Fillet: Hel filé-bit som räddar vardagsfavoriterna och passar utmärkt på grillen.

Oumph! Ch*cken Style Chunk: Okryddade bitar som passar i en moffig pasta, gryta eller med goda tillbehör.

Oumph! Teriyaki Chunk: Färdigmarinerade Teriyaki-bitar med inspiration från asien.

”Smak och kvalitet är såklart alltid prio 1 när vi utvecklar produkter, men jag vill också att produkterna ska vara så pass breda i smaken att en har friheten att vara kreativ i köket. Därför är två av produkterna mer neutrala med kycklingprofil och en har en biff-ton så att alla dina vardagsrecept är säkrade. Slutligen tog vi också fram en Teriyaki-smaksättning som passar konsumenten som kanske inte äter vegetariskt så ofta och vill ha en snabb och enkel lösning”, säger Ankan Linden, medgrundare och produktutvecklare på Oumph!

Alla produkter har ett rekommenderat pris på 29,90kr, förutom Oumph! Ch*cken Style Fillet som har rek. pris på 34,90kr. Produkterna finns tillgängliga på ICA och Coop från vecka 36.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.