Oatly lanserar somrig havrenyhet i glassfrysen!

Du nalkas ljuva sommarglassnyhet från Oatly! Nu lanserar Oatly ännu en nyhet som gör det enklare, och godare, att välja växtbaserat till sommarens alla glassiga stunder. Den nya smaken på havreglass, Strawberry Confusion, är en lyxig vaniljglass laddad med barnsligt god jorgubbsrippel och veganska mjuka kolafudgebitar. Produkten kommer i återvinningsbar pappersförpackning à 500 ml.

Oatlys växtbaserade glassmaker innehåller ingen komjölk och smakar fortfarande underbart krämigt och gott. Än en gång visar Oatly hur enkelt och roligt det är att integrera växtbaserade alternativ i vardagen. Inte bara veganer, vegetarianer och personer med laktosintolerans gillar denna glassupplevelse.

Strawberry Confusion blir ett komplement till Oatlys befintliga glassportfölj som innehåller smakerna Vanilla, Chocolate Fudge och Mint Chocolate. Oatlys Strawberry Confusion kommer i återvinningsbar pappersförpackning à 500 ml och finns att köpa på Ica, Willys, Hemköp, Mathem och CityGross.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.