Juicy Vegan Burger & Vegan Sausage

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu återlanseras Garant Juicy Vegan Burger med nytt recept och textur, dessutom med en helt ny förpackningsdesign. Nya Juicy Vegan Burger är grovmalen och gjord på ärta och svamp. I samband med lanseringen släpps även Garant Vegan Sausage som är en förlängning av produktlinjen. Alla produkter finns att köpa på bland annat Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

Garant Juicy Vegan Burger 4-pack
Växtbaserad burgare gjord på ärta och svamp. Den uppdaterade burgaren har en ny och fast textur, är grovmalen och har en grillad smak. Juicy Vegan Burger går även utmärkt att smasha innan den steks eller grillas.

Garant Vegan Sausage 4-pack
Växtbaserad grovmalen korv gjord på ärta och svamp, med korvskinn av alger. Korven har en mild kryddning och sting av peppar. Vegan Sausage går utmärkt att steka och grilla.

Garant betyder mat som är bra för dig och din omgivning. Det låter fint, det känns enkelt, men kvalitet kräver sitt arbete. Våra krav är höga, vår process kan ibland ta år. Det krävs mycket för att platsa i vårt skafferi. Men vi gör det svårt för att det för dig ska bli enkelt att välja något som är bra. För vi är vad vi heter. En garant till dig. Som garanterar bra mat.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.