Färsk vegoburgare från Garant

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Garant utökar nu sitt kylda vegosortiment med en färsk vegoburgare gjord på texturerat ärtprotein. Burgaren är saftig med ett perfekt tugg och går snabbt att grilla. Ett gott veganskt alternativ som möter den traditionella färska köttburgaren som finns i kyldisken idag.

Vegoburgaren produceras i begränsat antal och kommer att säljas vid tre kampanjtillfällen i utvalda butiker i sommar. Försäljningen sker på Willys vecka 26 och 31 samt på Hemköp vecka 28.

 

Garant färsk vegoburgare 2-pack
Färsk vegoburgare av ärta med ett högt proteininnehåll. Vegoburgaren är neutralt kryddad för egen smaksättning och passar utmärkt att krydda med nymalen färsk svartpeppar och salt. Enkel och snabb att tillaga på grillen i sommar. 113 g styck.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.