Bastardo Truffle Veganuari

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Bastard Burgers stöttar kampanjen Veganuari genom att lyfta en vegansk hamburgare som månadens signaturburgare under januari. Den internationella kampanjen Veganuary drivs i Sverige av Välj Vego och Djurens Rätt under namnet Veganuari, och Bastard Burgers är den enda rikstäckande restaurangkedjan som hakat på. Knappt två veckor in i januari redovisar Bastard Burgers redan positiva resultat på kampanjen.

– Veganuari är ett fint initiativ som vi självklart hoppar på. Vi ser det som ett perfekt läge att få fler av våra gäster att prova vegansk streetfood. Vi är knappt två veckor in i januari och 43% av alla sålda signaturburgare är veganska, vilket är riktigt häftigt, säger Kim Markström, marknadschef på Bastard Burgers.

Veganuari-burgaren finns på alla restauranger och alla utkörningsplattformar och den går under namnet ’Bastardo Truffle’. Det är en vegansk burgare med smashed Beyond Meat, tryffelmajonnäs, silverlök, picklad gurka, vegansk ost, tryffelkaramelliserad lök och Bastardo Hot Sauce. 

– Det är fantastiskt kul att Bastard Burgers har valt att vara med på Veganuari med en fantastisk signaturburgare. Vi märker hur intresset för veganutmaningen ökar för varje år och därför är det fint att det finns alternativ som visar att veganskt är otroligt gott, säger Sarah Mansouri, ansvarig för Välj Vego som driver Veganuari i Sverige.

I januari 2020 deltog 400 000 personer i den världsomspännande kampanjen Veganuary. Bara en vecka in i 2021 har den siffran slagits, med råge. Fler än 500 000 personer har nu anmält sig och anmälningarna fortsätter trilla in, även från Sverige.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.