MJ’s förvandlas till Malmös största partypicknick i sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

MJ’s förvandlas till Malmös största partypicknick i sommar

Restaurangen MJ’s flyttar ut sin kreativa verksamhet och bjuder in till Malmös största partypicknick i sommar. Eventet kommer att pågå varje helg på pampiga High Court med plats för upp till 1200 personer. På menyn står DJs, liveband, somriga drinkar och krocket.

”Malmö är fantastiskt på sommaren och med MJ’s in the Park vill vi bidra till det levande utelivet. Vi har en helt grym blandning av gäster som är unik för staden, där folk i olika åldrar och med blandad bakgrund hänger tillsammans”, säger Arvid Laban Falk, Hotelldirektör på MJ’s.

MJ’s vann nyligen pris för årets ”Fun-hotell” i svenska White Guide och hotellets Mood Manager Hedda kommer att sätta den rätta stämningen under MJ’s in the Park. Som med de flesta av ESS Groups hotell, är MJ’s inte rädda för att sticka ut och göra saker lite annorlunda.

”Med MJ’s in the Park går vi all in. Det kommer att vara krocket, champagne, kannor med Pimm’s och flamingos, en känsla av brittisk adel möter södra Frankrike. Gräsmattan på High Court ligger med fantastisk utsikt över vattnet, perfekt för en AW. I takt med att skymningen lägger sig blir det fokus på fest med lite klubbigare stämning. Vår barchef Mikael Nilsson har skapat en riktigt somrig cocktailmeny och jag kommer att sätta den rätta stämningentillsammans med vår nya superstjärna Ridwan Khardinal”,

Hedda Wenster, Mood Manager på MJ’s. Tweet

Att det blev just High Court som MJ’s valde är ingen slump, då de tidigare i år inledde ett samarbete inom konferenssegmentet.

”Vårt konferenssamarbete har redan blivit succé, där vi tar hand om boendet och High Court bidrar med pampiga möteslokaler. Vi delar passionen för detaljer och har samma värderingar”, berättar Arvid Laban Falk.

MJ’s in the Park kommer att ha öppet varje fredag och lördag under hela sommaren.

”Vi vill att MJ’s in the Park ska vara synonymt med sommaren -19. Det var platsen där man träffade sin kärlek eller en ny bästis. Där man skrattade tills man grät och nattbadade tillsammans”, säger Arvid Laban Falk, General Manager på MJ’s.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.