Lakritsfabriken uppdaterar sin design på produktserie av mjuklakrits i påse

Under våren 2021 presenterade Lakritsfabriken en ny produktserie med mjuklakrits i vackra färgglada påsar. Påsarna innehåller 100g vegansk och glutenfri premiumlakrits i fem olika smaker.

Ett år senare har Lakritsfabriken nu utvecklat produktdesignen och gjort ett par ändringar. Resultatet är en tuffare påse med svart som bakgrundsfärg istället för vit.

”Det är mycket lättare att förstå att innehållet är lakrits med en svart påse när man gör sitt val i godishyllan. Vill ville förtydliga innehållet i påsen och har därför gjort några ändringar för att få påsarna att andas mer lakrits” säger Martin Jörgensen, grundare och VD Lakritsfabriken i Ramlösa.

Påsarnas färgglada design lyser energi, glädje och lakrits där produktens färg även speglar smaken på produkten. I serien finns mjuklakrits i smakerna söt, salt, salt hallon, salt chili och salt viol. Alla produkter i serien är glutenfria och veganska.

Påsarna säljs i Lakritsfabrikens butiker, online och hos återförsäljare

Om Lakritsfabriken

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och har idag distribution i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, USA och Island. Lakritsfabriken säljer även produkter till butiker i Schweiz, Frankrike och Storbritannien. Nu elva år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera spännande produkter som chokladdoppad lakrits med olika smaksättningar samt lakritsråvaror och kryddblandningar. Lakritsfabriken i Ramlösa ägs och distribueras på den svenska marknaden av systerföretaget ScandChoco AB och ingår i koncernen Goda Saker AB.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.