Annons
Annons

​Operakällaren bjuder in till julmarknad

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Under fyra adventshelger bjuder anrika Operakällaren in till julmarknad på Jakobs Torg. Här kan besökare botanisera i vackra ting, godsaker och hantverk. I marknadsstånden dukas det upp härligheter som blir perfekta julklappar eller förfriskningar på plats.

Marknaden består av flera bodar. Operakällaren huserar i två av dessa där gäster finner varm gulasch, saffransbullar och Operakällarens tryfflar.

-En julmarknad på Jakobs Torg, ett stenkast från Operakällaren, har alltid varit en dröm. Vi älskar allt som hör julen till. Jag kommer finnas på plats en helg för att signera min bok ’Stefanos Italia’, säger Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren

Utöver Operakällarens egna bodar har man bjudit in vänner. Bland vänbodarna finns Gotländska Krusmyntagården som säljer sina populära kryddblandningar, sylter och egenslungade honung. För den som hellre köper hårda paket erbjuder Krusmyntagården tvålar och andra hudvårdsprodukter. Även Löts Gårdsmejeri kommer vara på plats under helgerna och sälja utsökta ostar. Den sista boden kommer ha olika aktörer under varje helg, som författare, smyckesdesigners och köttproducenter.

Julmarknaden börjar 29 november och har öppet fredag, lördag och söndag fram till den 22 december. 11.00-18.00. Det kostar ingenting att gå in på julmarknaden.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.