​Medvind – Den första limiterade kollektionen med klassiska regnplagg från Explorer

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den efterlängtade svenska sommaren är nu här med sina ljusa kvällar och sitt växlande väder som får oss att tänka tillbaka på de fina stunder vi minns. Medvindär Explorers hyllning till den svenska sommaren och är en limiterad kollektion som består av en klassisk regnjacka, en vattentät bucket hat och en väska i slitstarkt regnjacketyg. Namnet Medvind är inspirerat av Explorers skepp på etiketten, ursprungligen designad av industridesignern Sigvard Bernadotte och har varit med sedan 1958.

Om kollektionen

Regnjackan är en klassisk unisexmodell handgjord med dubbelsvetsade sömmar, som stängs lätt med tryckknappar. Vid luvan finns dessutom en justerbar dragsko. I kollektionen finner du även en handsydd allvädershatt fodrad med mjukt bomullstyg – en klassisk bucket hat som håller stilen i alla väder. För att skydda dina prylar och din picknickmat erbjuds även en slitstark väska som är lätt att bära med sig.

– De flesta svenskar längtar hela året efter sommaren, tiden då vi tar igen mycket efter en mörk och lång vinter. Men som vi alla vet innebär svensk sommar ofta ostabilt väder med regn som kommer så fort man klär sig för sommaren. Därför är vi otroligt glada att introducera Medvind – en kollektion som hyllar den svenska sommaren och gör det möjligt att njuta av den oavsett väder och vind, säger Sanna Sundin, Senior Brand Manager på Altia.

Kollektionen Medvind släpps den 2 juli 2020 och finns tillgänglig att köpa online här.

Fotograf: Frida Vega Salomonsson från Bad Land
Koncept och design: WDW Creative
Medverkande i kampanjen: Niklas Langen, Dahir Omari, Johanna Schneider

Om Explorer
Explorer Vodka skapades 1958 och blev snabbt en svensk favorit, vilket den är än idag. Grundtanken från 50-talet håller ännu: en prisvärd och ren vodka, som gjord för att blanda drinkar på̊. Skeppet och seglet, som är Explorers signum, ritades ursprungligen av Sigvard Bernadotte. Explorers produkter kommer på PET-flaska, vilket är ett naturligt led i Explorers ambition att vara så skonsam mot miljön som möjligt. Tillverkning av PET-flaskor kräver lägre energiförbrukning och minskar utsläppen av växthusgaser med hela 45 %. Dessutom återvinns PET-flaskor i högre utsträckning än glasflaskor.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.