Annons
Annons

​Löfbergs och International Coffee Partners förbättrade utvecklingsmöjligheterna för 49 000 småskaliga kaffebönder

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

År 2001 var Löfbergs med och grundade International Coffee Partner där ett antal familjeägda kaffeföretag förbättrar utvecklingsmöjligheterna för småskaliga kaffeodlare runtom i världen. Nu är International Coffee Partners årsredovisning för 2019 klar, och där går det bland annat att läsa att närmare 49 000 kaffebönder deltog i International Coffee Partners projekt under 2019. Som ett resultat av projekten förbättrade deltagarna sin produktivitet med 44 procent i genomsnitt.

International Coffee Partners är en icke vinstdrivande organisation som drivs av Löfbergs och sju andra europeiska familjeägda kaffeföretag: Delta Cafés (Portugal), Franck (Kroatien), Joh. Johannson (Norge), Lavazza (Italien), Neumann Gruppe (Tyskland), Paulig (Finland), och Tchibo (Tyskland). Tillsammans driver företagen egna utvecklingsprojekt i syfte förbättra utvecklingsmöjligheter och livsvillkor för småskaliga kaffeodlare. Sedan 2001 har man nått drygt 90 000 småskaliga kaffeodlare i 12 länder.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.