Annons
Annons

​Kantarell och Karamelliserad Rödlök äntligen tillbaka – tillfälligt höstbesök från Estrella

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vad vore hösten utan nyskördad potatis kryddade i säsongens smaker? Två av Estrellas mest populära höstschips gör ett efterlängtat återbesök under en begränsad period. ’Kantarell, Vitlök & Chili’ och ’Karamelliserad Rödlök’ på nyskördad svensk Lady Rosetta-potatis lanseras vecka 38.

Nu kommer Estrellas efterlängtade höstchips på nyskördad svensk Lady Rosetta-potatis, direkt från odlarna i Halland och Skåne. På fabriken i Göteborg skrivas och kryddas chipsen med smaker som känns klassiska för årstiden. Resultatet blir två krispigt grovräfflade höstdelikatesser från Estrella.

Kantarell, Vitlök & Chili ger en smörig, lagom mustig och nyanserad smak till den milda potatisen. Med välavvägd hetta på toppen är detta en välkomponerad och efterlängtad smakpalett som är svår att motstå när hösten nalkas.

Karamelliserad Rödlök blev en riktig favorit 2018 som vi välkomnar tillbaka med öppna armar. Kryddan har en mild sötma som toppas med en syrlig twist. Dessa grovräfflade chips är en klass för sig som levererar det bästa av två världar.

Nu firar vi årets potatisskörd med goda smaker i hösten tecken. Finns det något godare?

  • Lanseras 14 september, vecka 38
  • Kantarell, Vitlök & Chili, 250gram (rek pris: ca 20kr)
    Innehåller mjölk.
  • Karamelliserad Rödlök, 250gram (rek pris: ca 20kr) 
    Kan innehålla spår av mjölk.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.