Studio 54 återupplivas på Malmhattan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I december skruvas klockorna tillbaka till 1979 på Clarion Malmö Live. Sjuttiotalets hetaste nattklubb från New York, Studio 54, återupplivas i den stora festsalen i kombination med ett amerikanskt julbord signerat av kändiskocken, Daniel Müllern.

Förra veckan släpptes nyheten om att Daniel Müllern kommer signera Clarion Malmö Lives julbord detta året. Temat blir amerikansk “power dining” med mat långt ifrån det klassiska julbordet, men med juliga smaker. 

Nu lanseras även temat och underhållningen för årets stora julshow. Producent är Cornelius Löfmark, som även kommer att vara konferencier under kvällen och guida och underhålla publiken. På scenen står bandet Gibson Brothers, som spelades flitigt på Studio 54 1979. 

“Det här temat är helt underbart! På scenen kommer jag bjuda på ett medley genom årtiondet tillsammans med Pontus Stenkvist. Sen är jag extra stolt över att legenderna Gibson Brothers kommer, det förstärker temat ännu mer”, säger Cornelius Löfmark, producent.  

“Vi kommer förvandla lokalen till en discoera med discokulor i taket och personalklädsel enligt temat. Att Bianca Jagger kommer inridandes på en vit häst kan jag inte lova, men kanske något åt det hållet”, avslöjar Jens Lyckman, VD på Clarion Hotel Malmö Live. 

Julshowen kan ses 6,7,11,12 och 13 december, 2019.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.