Smoothie Energi för hela familjen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Svensken älskar smoothies. Under 2018 har smoothies ökat med hela 66% i volym. Nu fortsätter Brämhults sin satsning på smoothiekategorin och lanserar Energi i storpack. Brämhults Energi är en ananas-, passionsfrukts- och jordgubbsmakande smoothie som innehåller extra C-vitamin från acerola och koffein från gröna kaffebönor. En röd smoothie som piggar upp som samtidigt är en riktig smakfavorit bland konsumenterna.*

Den större flaskan på 850 ml passar perfekt på frukostbordet och när tiden inte räcker till för att duka upp en full frukost. Då kan ett glas smoothie vid köksbänken ge den näring och energi som behövs för en bra start på dagen.

– Äntligen kan vi presentera vår röda smoothie-favorit Energi i storpack. Med en stor flaska Brämhults smoothie i kylen spar man tid och säkerställer att hela familjen får i sig frukt och grönt varje dag.

Ulrika Lång Gerdén, produktutvecklare och Senior Brand Manager på Brämhults. Tweet

Brämhults smoothies har fått namn som ska hjälpa konsumenten att göra sitt val i smoothiehyllan och består totalt av fem smaker: Vitamin, Energi, Kraft, Fokus och Balans. Vitamin och Kraft finns sedan tidigare som storpack. Alla innehåller härliga kombinationer av bär, grönsaker och frukter som gör gott för kroppen. 

Xperhotelsandtalbe har såklart testa två av dessa nyheter och såhär tycker vi om denna superförpackning och dess innehåll.

Brämhults Vitamin Smoothie

En smoothie som är så frisk och syrlig och god att man inte kan sluta dricka den. Här kommer smakerna av jordgubb och hallon fint fram och vi gillar verkligen att man kan lyfta den lena fina blåbärs smaken i smoothie på ett riktigt bra sätt. Sötman från banan finns där också. Riktigt trevlig smoothie som uppskattas på frukostbordet, liksom ett glass på mellis efter skolan. Vi vill verkligen ge drycken extra stort plus för dess lena och precis lagom konsistens som drycken innehar. Den är inte för tjock och absolut inte för lös. Den är helt enkelt smoothie när den är som bäst

Av 10X tilldelas denna Smoothie av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Brämhults Kraft Smoothie

Här kommer en smoothie som verkligen är laddad med bra saker, det känner man. Man blir sugen att ta sig en promenad eller stärkande träningspass efter att druckit av denna smoothie. Den är så otroligt frisk och har fina smaker och solmogen ananas. Detta är verkligen en smoothie som vi tror kommer vara perfekt välfylld till sommarens powerwalk lagom att ta fram när man kommer hem från ett hårt träningspass och sätter sig på trappen och pustar ut. Denna passar utmärkt också till barnen då vi tror att smaken kommer uppskattas och det söta från ananasen i smoothies tilltalar nog de lite yngre, de gjorde det i alla fall för barnen i vår testgrupp.

Av 10X tilldelas denna Smoothie av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

10/10
9/10

Om företaget

Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till presseriet kommer flera hundra ton frukt och grönt varje vecka, som pressas och levereras till butik. En nypressad juice är frukt pressad så nära konsumtionstillfället som möjligt, färsk på riktigt.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.