Annons
Annons

Maria Nila finns nu hos Gents.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Gents breddar sitt sortiment och lanserar veganska hårprodukter. Satsningen sker tillsammans med Helsingborgsbaserade Maria Nila. Produkterna blir en utveckling av Gents befintliga utbud av hårprodukter för den medvetne mannen.

Familjeägda Maria Nila med rötterna i Helsingborg tillverkar 100 % veganska hårprodukter med hållbarhet i fokus. Genom att lansera produkter från Maria Nila kan Gents erbjuda ett större urval av högkvalitativa produkter för sina kunder.

Antalet veganer ökar i Sverige för varje år och kunder är idag mer medvetna om vilken mat de konsumerar. Denna uppåtgående trend syns även för hud- och hårprodukter och Gents ser därmed ett stort behov av att möta dessa kunders behov och erbjuda ett större urval av just sådana produkter. På Gents hemsida finns nu även ett veganskt filter där besökaren själv kan välja att endast visa veganska produkter.

- Vi lyssnar alltid på kunden och strävar efter högsta kundnöjdhet. Idag efterfrågar kunder möjligheten att göra medvetna val, så som veganska produkter. Dessutom ligger våra lokaler ett stenkast från varandra i Helsingborg, vilket också gynnar samarbetet och inga onödiga transporter med produkter eller resor till möten behövs

produktchef Rikard Axelsson. Tweet

Lanseringen av Maria Nilas produkter är startskottet för ett större urval av veganska alternativ hos Gents. Gents har redan fått positivt gensvar från sina kunder. Detta är troligtvis startskotten på ett långt och givande samarbete mellan de två Helsingborgsbaserade företagen.

Inledningsvis kommer sortimentet att bestå av hårvaxer, schampo och hårspray för män. Se mer på www.gents.se/brand/maria-nila

 

 

Våren börjar anlända och vi har hittat några riktigt bra produkter som passar mannen ypperligt. Här kommer tre produkter från Maria Nils och du hittar dem såklart hos gent.se

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om MARIA NILA OCEAN SPRAY

Här är en produkt som verkligen bibehåller den rufsiga känslan och ger den där stadgan som man vill ha, som ska stanna länge. Strukturen på håret blir följsamt men samtidigt bibehåller varje strås följsamma våg. Vi förstår varför denna produkt kommer bli succé då man kan ha en look som ser busig ut samtidigt som den håller form och blir ett ”sign” för sig själv. Produkten passar enligt oss både på längre hår och kortare hår. Produkten är passande både man och kvinnan och har en fräsch doft. Vi testade i fuktigt hår och lät på en personens hår självtorka och den andra personen fick håret självtorka på. Resultatet är perfekt i båda fallen. Självklart kan man med fön och händer hjälpa året lite mer och få den där exaktheten, om det är de man vill ha förstås

Läs mer om produkten här: https://www.gents.se/maria-nila-ocean-spray-150-ml

Av 10X tilldelas denna produkt av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om MARIA NILA SCHIST FIBRE CREAM

Ett fantastisk bra vax som är lätt att arbeta in i håret och som fungerar utmärkt för att styla med produkter. Vi gillar att finishen bär det där matta intrycket och att produkten snabbt och enkelt tränger ner i strået och formar idealiskt till önskad frisyr. Produkten fungerar och rekommenderas till män och vaxets struktur är enkelt och följsamt med en fräsch och tydlig doft. Vi rekommenderar att applicera produkten i något handduks torkat hår för bästa styling effekt till resultat.

LÄS mer om produkten här : https://www.gents.se/maria-nila-schist-fibre-cream

Av 10X tilldelas denna produkt av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om MARIA NILA GABBRO FIXATING WAX

Här är ett vax som ger den där maximala kontroller på frisyren. Här är ett vax som passar de korta frisyrerna och som är underbart att arbeta med. Trots att vaxet upplevs som hårt och bestämt så är produkten trevlig och enkelt att både applicera och forma frisyr med. Detta vax kommer verkligen att hålla frisyren på plats under längre tid och är bestämt med din hår. Vi rekommenderar efter test att applicera vaxet i torrt hår då vi upplever att frisyren håller sig bäst med att forma in vaxet in frisyren då håret är torrt och följsamt.

Läs mer om produkten här:https://www.gents.se/maria-nila-gabbro-fixating-wax

Av 10X tilldelas denna produkt av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Om Gents.

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.com samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.

https://www.gents.se/brand/maria-nila

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.