Lyxig lakrits i två nya smaker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lakritstrenden som dragit över landet i flera år håller fortfarande i sig med oförändrad styrka. Salt och söt lakrits äts som den är, används i matlagning och dyker upp i desserter överallt. I storstäderna finns numera specialbutiker för lakrits för de riktiga konnässörerna.

– Salt och sött är en härlig kombination och den salta lakritsen med den lena mjölkchokladen är en riktig smakbomb. Det goda pudret, både hallonpudret med lite syrlighet och det goda salmiakpudret höjer godbitarna ytterligare ett snäpp. En oemotståndlig vardagslyx som varje lakritsfantast bör unna sig,

Charlotta Krusfeldt, Affärsutvecklingschef Panda. Tweet

Xperhotelsandtables testgrupp har provat dessa två nyheter och såhär tycker vi om Choco & Lakrits, salt lakrits med salmiakpuder, och Choco & Lakrits Rasberry med hallonpuder.

 Choco & Lakrits, salt lakrits med salmiakpuder

Här är en supertrevlig lite godis som du som lakritsälskare kommer avguda. Vi tror du kommer fastna för den genuina lakrits smaken och blandningen av den mycket fina chokladen som omsluter lakritsen i kombination med den smakfyllda salmiakpuder som om ger godbiten gör upplevelsen komplett. Detta var verkligen en riktig höjer. Men kom ihåg. Detta är något för dig som gillar lakrits och som vågar ta ut svängarna och som gillar touch av fina choklad och sälta.

Av 10X tilldelas produkten av Xperhotelandtables testgrupp 10x

Choco & Lakrits Rasberry med hallonpuder

Här är ytterligare en godbit för dig som fullkomligt älskar lakrits. Vi tycker denna kombination med hallonsmaken gjorde att lakritsen friskades upp något och det blev väldigt spännande kombination. Denna godbiten är något till för dig som vågar ta ut svängarna lite och som gillar lakrits i kombination med det lite syrligare inslaget.

Av 10X tilldelas produkten av Xperhotelandtables testgrupp 9x

Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större. Vi är en ledande aktör inom kex, snacks och konfektyr med älskade och starka varumärken som OLW, Naturchips, cheez doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Brago, SMASH!, Panda och Anyday i vår portfölj. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanläggningar finns i Filipstad (snacks), Kungälv (kex/kakor) och Nöbbelöv (potatislager). Bolaget, med ca 600 medarbetare, omsätter ca 1,3 miljarder kronor årligen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.