Härliga godisnyheter med smak av sommaren.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Poppande chokladklassiker

Cloettas populära klassiker Plopp kommer i en ny smak och den här gången har den mjuka toffeefyllningen fått smak av popcorn. Smöriga, salta popcorn är en stor smakfavorit hos många och Cloetta kommer nu med en variant i kombination med choklad.

– Vi utökar Plopp-sortimentet och den har gången har den karaktäristiska mjuka toffeefyllningen fått smak av popcorn, berättar Fia Rasmusson, Product Manager. Det är en härlig smak som stämmer väl överens med Plopp som ett lekfullt varumärke. Den perfekta kombinationen av sött och salt som smälter i munnen. Kan det bli bättre? Lika god hemma i soffan som i biosalongen.

Fia Rasmusson, Product Manager. Tweet

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om denna Plopp

Vem älskar inte chokladen Plopp? Vi älskar det grund utförandet som Plopp finns i och det blir därför extra kul när Plopp lanserar nyheter med olika spännande smaker. Denna choklad med smak av popcorn var verkligen otroligt god. Generellt kan vi säga att smaken av klassisk Plopp är där men toppas med känslan av nypoppade popcorn i smör finns där.

Detta är verkligen en höjdare och chokladen har även en

 lättsaltad smak precis som nypoppade popcorn 

vilket gör att det söta och salta blir en fin och trevlig smakupplevelse. Vi är rörande överens. Detta kommer bli en succé

Av10X tilldelas Plopp av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

10/10

Malaco ABC

Malacos nya godispåse ABC är ett roligt alternativ som erbjuder mer än bara ett gott innehåll. Pyssla, baka och lär med Malacos nya godisbokstäver och förena nytta med nöje!

Malaco har ett brett sortiment av populära och ikoniska godispåsar, bland annat Zoo, Fruxo och Djungelvrål. Nu blir produktportföljen ännu bredare när nya ABC lanseras. Produkten innehåller bokstäverna A till Z i olika färger och har smak av cola, äpple, apelsin, mango, päron och jordgubbe.

Utöver den goda smaken är en stor fördel med produkten att den går att använda på många kreativa sätt. Varför inte dekorera en tårta med ett smakfullt budskap? Eller tävla med familjen om vem som kan bygga det längsta ordet?

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om denna Malaco ABC

En härlig blandning av mjuka godisar perfekt för barn och vuxna i alla åldrar. Här bjuds man på tydliga smaker från cola. apelsin, päron etc. Vi gillar, och vill verkligen poängtera att godisarna INTE är hårda utan mjuka och perfekt även för små munnar och känsliga tänder. Vi tycker också det är kul att de är bokstäver.

Här kan man som förälder skapa ”nytta” för nöje genom att säga. – Du får en godis om du kan säga vilken bokstav de är. Självklart utgår de tröstpris om man inte kan bokstaven tycker vi i testgruppen. 

Av10X tilldelas Malaco ABC av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

9/10

Läkerol

Äntligen kommer vårens kanske fräschaste nyhet – Läkerol lanserar en ny fruktig pastill som tveklöst för tankarna till varumärkets nordiska arv. Pastillen har smak av krispigt grönt äpple och söt fläder som tillsammans bildar en både trendig och uppfriskande smakkombination.

– Vi vet sedan tidigare att fruktiga smaker tilltalar en yngre målgrupp och vi ser att denna nordiska smakkombination även triggar våra äldre pastillälskare. Nordiska smaker i en liten ask – ett riktigt fräscht val, säger Marie Schelin, Category and Portfolio Manager. Förutom att ge en god smak så lenar pastillerna halsen och friskar upp andedräkten. Den lilla och sofistikerade asken är perfekt att ha med sig vid alla tillfällen; innan mötet, innan talet, innan AW eller kanske innan daten? Dessutom sockerfri, så klart!

Marie Schelin, Category and Portfolio Manager. Tweet

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om Läkerol med smak av äpple och fläder

Sommaren i en pastill. Jag så skulle vi vilja sammanfatta smakupplevelsen. Denna Läkerol är precis allt som sommaren erbjuder. Den är frisk, syrlig, söt och fylld med sommarkänsla. Den har en tydlig smak av gröna syrliga äpplen och smaken av fläder sveper som en frisk vind i tabletten. En riktigt fin Läkerol som får såklart plus för att den är sockerfri och ger oss en försmak av sommaren

Av10X tilldelas Läkerol av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

10/10

Om företaget

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Karamellkungen, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt skandinaviska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i våra fabriker i Ljungsbro och i Helsingborg. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.