Annons
Annons

Gott att dricka till julklapparna i mellandagarna

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Mellandagarna kan vara både kalla och tid för omtanke och lugn och ro. Kanske du vill ta de lugnt med den nya boken du fick i julklapp, eller kanske bara varva ned från en stressig mellandagsrea. Här kommer en drink som värmer inom bords och som har friska syrliga smaker. Denna drink kommer ta dig tillbaka till julaftonkvällen då den doftar otroligt fint och har goda smaker i kombinationen. Här en också en drink för dig som älskar te, eftersom både smak, konsistens och uttrycket i drinken är, just te.

LAST STOP DARJEELING

6 cl Cidraie Original

2 cl  Sandeman Fine White Port

1 cl citronjuice

6 cl Darjeeling “2nd Flush” svart te

3 barskedar agavesyrup

Koka upp teet och bygg drinken I ett highballglas. Garnera med en kvist torkad timjan.

Om Pernod Ricard

Pernod Ricard Sweden AB är ett svenskt aktiebolag som tillhör Pernod Ricard. Verkställande direktör är Stéphanie Durroux.På den svenska marknaden arbetar vi som licensierad importör, agent och konsult inom vin- och spritbranschen. Förutom Pernod Ricard-gruppens produkter representerar Pernod Ricard Sweden ett antal utvalda större producenter.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.