Annons
Annons

Fest med rosachoklad

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Fantastisk att ha med på

Nu kommer den efterlängtade rosa chokladen, Fazer Pure Ruby, tillbaka i begränsad upplaga. Den första lanseringen av den rosa chokladen blev väldigt uppmärksammad och sålde slut på bara tre dagar. De exklusiva Fazer Pure Ruby chokladkakorna kommer endast att säljas via webbshopen Fazer Candy Store.

 

Ruby-chokladen, som anses vara världens mest sällsynta choklad, lanserades först på marknaden 2017 och produceras av ruby-kakaobönor genom en unik tillverkningsmetod. Den rosa Ruby-chokladen är en helt egen chokladsort, med egenskaper från mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad.

 

Stort intresse för Rosa choklad

Fazer Ruby chokladen lanserades för första gången under november 2018. Chokladkakorna sålde då slut på bara tre dagar. Den rosa chokladen fick positiva recensioner från de som hann testa produkten. Sedan första lanseringen i november har Fazer fått påtryckningar om att ta in produkten i sortimentet igen.

Den patenterade uppfinningen har tagit över tio år att ta fram och den produceras på 100% hållbar- och spårbar choklad.

– Ruby-chokladen får sina unika egenskaper av ruby-kakaobönorna som ger chokladen en naturligt rosa färg. Chokladen har en bäraktig ton i smaken och innehåller inga onaturliga färg- eller smakämnen. Vi är glada att vi kunde få in mer av de sällsynta kakaobönorna så snabbt för att kunna möta konsumenternas önskemål om rosa choklad,

Tiina Karppinen, direktör för produktutveckling på Fazer Konfektyr. Tweet

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om chokladen

Vi är väldigt glada att fått möjligheten att lägga vantarna på en av dessa otroligt fina och eleganta chokladkakor. Smaken är mjuk len och smaken av den rosa bönan är fruktig och söt med ett lätt syrlighet. Detta är inte bara en fröjd att äta. Chokladen har fin färg och mycket inbjudande. Tänk bara på vilka bakverk du kan skapa med rosa choklad. Vi ser också hur roligt och uppskattat chokladen kan bli på fester, bröllop och till din käresta! Rosa choklad. Ja ni förstår ju själva, de är inget man hymlar bort i första taget. Detta är något man måste införskaffa sig och verkligen prova! Något som många upptäcker just nu så skynda skynda. Chokladen är inte helt lätt att fåtag på!

Av 10X tilldelas denna choklad av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Köp chokladen via Fazer Candy Store

Den rosa chokladen går endast att köpa via Fazers webbshop, Fazer Candy Store, som levererar inom hela EU. Produkterna kommer i ett begränsat parti med 48 000 chokladkakor och säljs i webbshopen så länge lagret räcker. Fazer Pure Ruby tillverkas på Fazers chokladfabrik i Vanda utanför Helsingfors.

Webbshopen erbjuder ett urval av Fazers godis- och xylitolprodukter, samt unika godisboxar som inte säljs någon annanstans. I webbshopen finns också flera omtyckta finska produkter som annars inte går att få tag på i Sverige.

Om: Fazer-koncernen

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första café i Helsingfors, med en mission att skapa mat med mening och passion för att skapa glädjestunder. I dag är Fazer ett internationellt, familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, växtbaserade måltider och mjölkfria produkter, on-the-go-mat och -dryck samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgångar grundas på Karl Fazers vision, värderingar och vågade kreativitet, hög kvalitet på produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2018 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till ca 15 000. Kända varumärken i Sverige är bland annat Karl Fazer, Dumle och Tutti Frutti, Amica och Fazer Food & Co, Frebaco, Froosh och Gateau samt Skogaholm och Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar med flera. Fazers verksamhet följer etiska principer baserade på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Northern Magic. Made Real

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.