Annons
Annons

Färgglada nykomlingar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I vår ger Festis plats för ytterligare två lekfulla smaker i butikshyllan. De färgsprakande nyheterna Festis Blue Banana och Festis Coco Melon bjuder in till en spännande upplevelse med exotiska influenser. Dryckerna är en mix av sommarens sötaste favoriter, som för tankarna till soliga dagar, varma stränder och svalkande dopp. De läskande nyheterna kommer finnas i butik från och med 8 april.

Festis har sedan 60-talet varit en älskad favorit som hyllats för sin förmåga att exprimentera med nya smaker och spännande kombinationer. Nu gör Festis plats för ytterligare två nya varianter i sitt mer lekfulla sortiment – Festis Blue Banana och Festis Coco Melon

-Festis är uppskattad för att våga ta ut svängarna med nya spännande smaker. Årets smaker är bekanta, men kommer i något oväntade kombinationer. Två riktigt läskande drycker i härliga kulörer. Det ska bli väldigt spännande att se vilken som blir sommarens favorit,

Wiveca Fribert, varumärkesansvarig för Festis.  Tweet

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om 

Festis Blue Banana 

Denna dryck har en tydlig smaka av banan och är söt och härlig. Den har också smaken av sommarblåbär och hela drycken är riktigt somrig och god i sin smak. Vi tycker att kombinationen banan och blåbär är en perfekt kombination och vi tror att denna dryck passar utmärkt på resan i bilen eller i ryggsäcken liksom i picnic-korgen. Vi ger också drycken ett extra stort plus för dess härliga blå färg. Doften är också den heeeelt underbar!

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelsandtables tesgrupp 8X

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om 

Festis Coco Melon 

Detta är verkligen sommar i en liten flaska. Drycken är läskande och man vill bara ha mer. Den söta fina smaken av melon som blandas upp med smaken och känslan av sommar med kokosstänket gör att detta är verkligen en sommardyck. Denna bör serveras mycket kyl och gärna med massor av is för att få den där äkta sommarkänslan. Detta blev absolut en favorit hos oss i testgruppen redan då vi öppnade korken och doften spreds i rummet. Wooow säger vi bara!

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelsandtables tesgrupp 10X

 

Carlsberg Sverige

We are Brewing for a Better Today & Tomorrow

Carlsberg Sverige är, med fler än 50 starka varumärken, Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av våra välkända och folkkära varumärken är Falcon, Carlsberg, Eriksberg, Ramlösa, Somersby och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hög kvalitet och hållbarhet. Läs mer om Carlsberg Sverige och vårt hållbarhetsarbete Together Towards Zero.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.