Annons
Annons

En drink – Perfekt till nyåret

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Här kommer en drink som vi tycker passar ypperligt som drink på nyåret. Den har friska klara smaker och en lätt sötma som framträder i eftersmaken. Den karakteristiska Jameson smaken finns där och tillsammans med skvätten limejuice blir detta helt magiskt gott. Vi vill rekommendera att lätt värma äppeljuicen, bara så de precis börjar sjuda. Drink och smaker kommer fram allt eftersom drinken börjar kylas av. Detta kommer vara uppskattat på nyåret som, kanske en välkomst drink för de som kommer direkt från den iskalla kyla och in i den hall.

IRSIH APPLE

4 cl Jameson Irish Whiskey

10 cl äppeljuice

1 cl limejuice

2 tsk honung

Kanel

Värm äppeljuicen och bygg drinken I ett highballglas, garnera med en äppelskiva.

Om Pernod Ricard

Pernod Ricard Sweden AB är ett svenskt aktiebolag som tillhör Pernod Ricard. Verkställande direktör är Stéphanie Durroux.På den svenska marknaden arbetar vi som licensierad importör, agent och konsult inom vin- och spritbranschen. Förutom Pernod Ricard-gruppens produkter representerar Pernod Ricard Sweden ett antal utvalda större producenter. Med detta kan vi erbjuda ett komplett och intressant sortiment för den svenska marknaden.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.