Annons
Annons

Bubbel till påsk

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Visst är bubblor alltid välkommet. Vi skulle vilja rekommendera er att prova dessa två bubbel av olika karaktär till utvalda rätter på påskbordet. Vi tror nämligen att utvalda maträtter till dessa viner kommer briljera på ditt påskbord.

Campo Viejo

Campo Viejo gör inte bara fina viner från Rioja utan gör även cava i Sant Sadurni d’Anoia i Penedès, vilket anses som huvudstaden i D O Cava. Gran Campo Viejo Brut Reserva är en klassisk cava gjort på de traditionella cavadruvorna, macabeo, xarel-lo och parellada.

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Ett mycket trevligt bubbel med fina och naturlig syra avger smaken i rund karaktär genomgående av sötare äpplen. På höjden upplever du friska toner av citron vilket karaktäriserar och briljera smaknivåerna i vinets register. Du finner i eftersmaken tonen och de söta från ett solmoget päron. Vi tempererade vinet till exakt  9 grader, där tycker vi att vinet kom till sin rätt och fick briljera i sin smakpalett. Vinet passar ypperligt till de finaste skaldjuren!

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Zonin Prosecco 1821

Familjen Zonin är Italiens största familjeägda producent med vingårdar i sju olika regioner, från Piemonte i norr till Sicilien i söder. Här har man i flera generationer framställt fantastiskt vin med både kärlek och passion.

Såhär tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Ett spännande vin med en viss torrhet initialt och med fräscha toner av smaken från citrus. Vinet innehar en viss mustighet som du kan känna av framför allt i eftersmaken. Vinet känns inte svårt eller komplicerat och vi upplever att drycken fungera utmärkt som välkomstdrink, men ser även drycken passa till en rad olika anrättningar vid påsk. Prova dig gärna fram. Ett spännande vin som går att kombinera bra till olika maträtter helt enkelt. Tempereras gärna till minst 8 grader för att få en nyanserad och bra smakpalette.

 

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Om Pernod Ricard Sweden AB

Pernod Ricard Sweden AB är ett ledande vin- och spritföretag som, utöver sina egna produkter, representerar ett antal utvalda producenter. Absolut Vodka, Jameson Irish Whiskey, Beefeater Gin, Martell Cognac, Jacob’s Creek, Stoneleigh samt Perrier-Jouët och Mumm är några av de varumärken som ingår i den breda produktportföljen vilken utgör ett komplett sortiment för den svenska marknaden. Bolaget ingår i den franska Pernod Ricard koncernen, listad på CAC 40, med verksamhet i 85 länder och med fler än 19 000 medarbetare. Pernod Ricard Sweden främjar ansvarsfullt drickande och är medlem i European Forum for Responsible Drinking (EFRD).

För mer information gå till http://www.pernod-ricard-sweden.com

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.