Våffeldagen fira hos Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Varje måndag kan man njuta av Clarion Hotel Amarantens stora och ekologiska frukostbuffé till reducerat pris. Nu lyfter hotellet sitt lyxiga måndagserbjudande lite extra med att fira våffeldagen den 25 mars. Stockholm välkomna på Waffle-Mania Breakkie!

Frukost på café eller hotell ses för många som oerhörd vardagslyx och sedan februari i år erbjuder Clarion Hotel Amaranten sin frukostbuffé på måndagar för endast 135 kronor per person, ordinarie pris veckans alla andra dagar är 195 kronor. Med detta erbjudande välkomnar hotellet Stockholmare och besökare till en riktigt bra start på veckan.

Våffeldagen infaller samma datum varje år, nämligen den 25 mars och har sedan länge blivit lite av en favoritdag för alla våffel-älskare. I år kan denna dagen firas även på Clarion Hotel Amaranten då hotellet dukar upp extra godsaker till deras våfflor. 

Våfflorna på vår frukostbuffé är fantastiskt goda, så att vi tar tillfället i akt och firar självaste våffeldagen med lite extra gott känns bara helt rätt. Prova min favorit, en dubbelvåffla med Nugatti och grädde.

Anna Hales, Food & Beverage Manager, Clarion Hotel Amaranten Tweet

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.