Annons
Annons

Takbarer välkomnar våren – ”Italiensk takfest med känsla av New York”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Winery Rooftop Terrace listades förra året som en av världens bästa takbarer. Nu rustas det för vår och ännu en urban sommar av sol, vin, italiensk mat, skön musik och lata dagar vid poolen. Allt med en svindlande utsikt över hustaken. The Winery Hotel lockar med ett klimatsmart semestermål. “Ett besök hos oss ersätter både en resa till New York och ett vingårdsbesök i Toscana.”

”Italiensk takfest med känsla av New York” Så beskriver The Winery Hotel pulsen på hotellets takterass i år. Med ett glas gott italienskt vin i handen, skön musik strömmande ut ur högtalarna och en hisnande utsikt över hustaken välkomnar den prisbelönta takterassen gäster från hela världen.

– Winery Rooftop Terrace är som att vara i en annan värld. Den urbana stilen för tankarna till New York medan vår toscanska identitet bidrar med en elegant charm

Jan Söder, designer på The Winery Hotel. Tweet

Han berättar att det i baren, som öppnar i mitten av maj, serveras bland annat vin från den egna vingården i Toscana och vin som framställs på plats i hotellets lobby. Säsongen på Winery Rooftop Terrace börjar just med lanseringen av det egna rosévinet – Black Bottle Rosé. En efterlängtad händelse för alla som saknat livet på en solig uteservering. Därefter är det dags för den årliga invigningsfesten med vin, mat och skön musik i en härlig mix.

– Precis som förra året fortsätter vi med Winery Soul Sessions med DJ’s på fredagar under sommaren. Musiken är jätteviktig för att skapa den rätta känslan och vi har ett skönt program att se fram emot.

Eftersom hotellet även är en vingård finns den unika möjligheten att uppleva hantverket vinmakeri i det alldeles egna vineriet. Något som många passar på att göra när de kommer till The Winery Hotel.

– Man skulle kunna säga att ett besök hos oss ersätter både en resa till New York och ett vingårdsbesök i Toscana, säger Jan och skrattar.

Med det klimatsmarta tänket och en skön storstadspuls med italiensk elegans hoppas Winery Rooftop Terrace kunna locka många gäster även i sommar. 

Med det sagt är det nu alltså möjligt att ta pendeln till New York och bussen till Toscana. Kom och njut av The Winery Hotel på semestern!

Takbaren öppnar i mitten av maj och det kommer att, utöver goda viner att serveras italiensk streetfood såsom pizza, italienska ostar och charkuterier. För de som föredrar finns även utvalda italienska drinkar och italienskt öl. 

Förra året utnämndes Winery Rooftop Terrace till en av världens bästa rooftops av den amerikanska affärstidningen Forbes Magazine.

I poolen på Winery Rooftop Terrace kan du ta en simtur med en fantastisk utsikt över Brunnsviken och Hagaparken. Poolen är öppen året runt och uppvärmd till 30 grader under de kalla månaderna. Är du inte gäst på hotellet kan du boka ett dagrum för att få tillgång till poolen utan att stanna över natten.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.