Annons
Annons

Stordalen invigde nytt Malmö-hotell

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Stämningen var på topp bland de över 300 gästerna när nya Quality Hotel The Mill i Malmö invigdes under torsdagskvällen. På plats var bland andra Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen och komikern Marika Carlsson som var kvällens konferencier.

Quality Hotel The Mill är Stordalens femte hotell i Malmö. – Vi är otroligt glada över att ha etablerat ett nytt Quality Hotel i hjärtat av staden. Hotellmarknaden i Malmö är stark och det är en mycket intressant stad som har gått från att ha varit en arbetarstad till att ha blivit en skandinavisk metropol för innovation och kultur

Petter Stordalen, grundare Nordic Choice Hotels. Tweet

Idag har Nordic Choice Hotels totalt 14 hotell i Öresundsregionen och redan under nästa år öppnar man ytterligare tre hotell i regionen.

– Öresundsregionen är en av Europas mest expansiva och vi är är inte klara här ännu, säger Petter Stordalen.

Quality Hotel The Mill, som slog upp portarna för snart två månader sedan, har fått en bra start.

– Tack vare att vi har ett perfekt läge mitt i centrala Malmö så är det många som redan hittat hit. Till oss kommer folk på AW och hittills har nästan 5000 gäster bott på hotellet vilket är en fantastisk start, berättar Burim Sumiq, hotelldirektör på Quality Hotel The Mill.

Under gårdagens invigning kunde de inbjudna gästerna bland annat uppleva det nya hotellet, provsmaka restaurangens mat och testa drinkarna i “The Mill Bar”. Samtidigt bjöds de på förstklassig underhållning av bland annat den högaktuella Malmörapparen Ozzy.

Quality Hotel The Mill i siffror:

  • Antal rum: 224 dubbelrum varav 96 är med connecting doors och 2 sviter på 13:e våningen
  • Antal våningar: 13
  • Möteslokaler: 10 konferensrum där största lokalen tar 45 personer
  • Restaurang: Restaurang “Brasserie X” med 140 sittplatser
  • Cocktailbar: The Mill Bar

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.