Annons
Annons

Musse & Helium checkar in på Clarion Hotel Sign

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

- Clarion Hotel Sign är en unik arena i Stockholm där spännande aktiviteter och samarbeten sker. Att jobba tillsammans med författaren Camilla Brinck och att kunna erbjuda våra yngre gäster en levande mötesplats där Musse & Helium bjuder in till live events är någonting som jag är mycket förväntansfull infö

Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign. Tweet

Efter succén med ljudboksäventyret, där författaren Camilla Brinck har skapat en unik fantasivärld fylld med humor, spänning och färgsprakande miljöer samt med boken där första upplagan sålde slut på tre veckor, har karaktärerna synts flitigt med sin podcast och via sin YouTube kanal. Även inom skolans värld är Musse & Helium två möss att räkna med då lärarhandledning och andra projekt med fokus på hälsa ligger dem varmt om hjärtat. Tillsammans med Clarion Hotel Sign tar Musse & Helium nästa kliv där hotellet blir en ny arena för mössen med aktiviteter som live show och meet & greets.

– Musse & Helium är redo, dem har provhoppat sängarna och ger hotellet en stor tumme upp, säger Camilla Brinck, författare och producent för Musse & Helium. Sportlovet på Clarion Hotel Sign kommer bli magiskt där man, förutom att träffa Musse & Helium i frukosten, kommer kunna ta del av Musse & Heliums dagliga show-framträdande. Det är spännande att ta Musse & Helium till nästa steg och att få bli en del av hotellet, avslutar hon.

Den 22 februari är premiären av Musse & Helium på Clarion Hotel Sign där hotellgäster och lokala fans får uppleva hotellets specialproducerade show på scenen klockan 16.00. Bor man över på hotellet möter man även Musse & Helium i frukosten på morgonen och man får en alldeles egen Musse & Helium bok på rummet. Musse & Helium bor på hotellet fram till den 2 mars 2019.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.