Kitchen & Table Kungsholmen lanserar a la carte brunch!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den livfulla kvarterskrogen, Kitchen & Table Kungsholmen på Clarion Hotel Amaranten har sedan länge bjudit på smaksensationer både till lunch och middag, nu avslöjar restaurangen att de i slutet av mars slår upp portarna för en a la carte brunch varje lördag. Här kommer det bjudas på allt från eggs royale, craziness marängswiss och granola bowls – Stockholm gör er redo för stans hetaste tillskott på brunch-himlen!

Mannen bakom restaurangen är den världskände kocken Marcus Samuelsson och inspiration hämtas från mångkulturella Manhattan mixat med lokala Kungsholmen. Menyn har en bredd som lockar med hälsosamma val som bland annat gröt och granola bowls till klassiker som avokado på rågbröd och söta drömmar som marängswiss. Med sitt perfekta läge vid korsningen Kungsholmsgatan och Scheelegatan är restaurangen sedan länge en livfull och pulserande kvarterskrog och nu etablerar de sig äntligen på listan bland brunch-hak i Stockholm.

Vi har verkligen längtat efter att få presentera vår nya brunch! Äntligen får vi välkomna våra grannar på Kungsholmen och resten av Stockholm till den perfekta sysselsättningen varje lördag. För vem älskar inte god mat och dryck mixat med gott sällskap i en avslappnad miljö? Säger Anna Hales, Food & Beverage Manager, Clarion Hotel Amaranten

Här blir det bland annat avokadomacka och french toast tillsammans med läskande klassiker i baren, mocktail eller cocktail, här finns något för alla! Fortsätter Anna Hales

Dryckerna på menyn går under konceptet “less is more” och till detta har hotellets Bar Manager Linus Morgan bland annat skapat en helt makalös Bloody Mary. 

Den menyn vi tagit fram för vår lördagsbrunch är minimalistisk, då vi vill att det ska vara superlätt att välja dryck. Är du osäker på vad du vill dricka har vi tagit fram “The Brunch Experience” där du får ett axplock av det som vi anser passar allra bäst till brunch. Här blandas färska juicer, champagne och Bloody Marys i en härlig kompott! Säger Linus Morgan, Bar Manager, Clarion Hotel Amaranten

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.