Annons
Annons

Holy Greens öppnar en tredje restaurang i Helsingborg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Holy Greens har slagit upp dörrarna till ytterligare en restaurang i industriområdet Rännarbanan i Helsingborg, på Landskronavägen 5. En annorlunda lokal för salladskedjan som satsar på tillväxt och planerar att öppna flertalet restauranger under 2019.

— Vår nya restaurang vid Rännarbanan har tio meter i takhöjd och en industriell känsla, vilket balanserar väl mot Holy Greens koncept och inredning. Vi har lyckats skapa en oas där inne, med lite utav en internationell framtoning och atmosfär,

David Egonson, VD och medgrundare på Holy Greens. Tweet

Holy Greens öppnade sin första restaurang i Helsingborg på Nedre Långvinkelsgatan år 2013. Sedan dess har företaget vuxit till att bli en salladskedja med sammanlagt 11 enheter i Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingborg. Konceptet har visat sig fungera väl, och planen är att det ska bli många fler de kommande åren.

— Det är jättekul att öppna en tredje enhet i Helsingborg. Det är där allting startade, och vi har alltid blivit bra mottagna och uppskattade i staden. Det är roligt att se att det får plats tre stycken Holy Greens i en mellanstor svensk stad. Det visar på en enorm potential i den svenska marknaden, säger David.

Den nya restaurangens läge, en bit utanför staden, är inte helt främmande för Holy Greens. Man har redan en restaurang norr om staden i området Berga.

— Det är roligt att vi nu har en enhet i södra delarna av Helsingborg, det är en bra hub för alla som t.ex. pendlar söderut. Det är ett spännande industriområde med intressanta företag runt omkring, säger David.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.