Annons
Annons

Grand Hôtel och Cadierbaren välkomnar The Artesian, London

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Under 2018 genomfördes en stor förändring i Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm. Bartenderprofilerna Emil Åreng och Christian Grevius tog tillsammans över rodret i den anrika baren och under hösten lanserade de en helt ny cocktailmeny som genom lekfulla presentationer och smakkombinationer berättar hotellet och Régis Cadiers historia.

Med denna nya, kreativa ledning kommer team Cadierbaren att göra ett exklusivt utbyte med den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian på lyxhotellet The Langham i London. The Artesian är en av de mest framstående barerna på den sofistikerade barscenen i London och har bland annat vunnit ”Världens Bästa Bar” fyra år i rad. Den 16 februari besöker deras kreativa team Grand Hôtel med ett exklusivt gästspel där gästerna får ta del av en innovativ cocktailmeny framtagen tillsammans med whiskeyleverantören Naked Grouse Scotch Whiskey. Fokus kommer att läggas på menyn ”A most minimalistic menu” bestående av cocktails gjorda på två ingredienser och hur man förhöjer dessa smaker.

Vi är grymt glada över att kunna bjuda in till detta gästspel av Remy och Anton från The Artesian. Deras innovativa inställning till cocktails är något vi gillar och den lekfulla atmosfären i baren inspirerar, säger Karl Persson.

The Artesians gästspel äger rum under tre intima sittningar på Grand Hôtel den 16 februari och kostar 600 sek per person med max 20 platser per sittning.

Första sittning: 17.00-18.30

Andra sittning: 19.00-20.30

Tredje sittning: 21.00-22.30

Som bartender är man ständigt i en process att utveckla menyer och det bästa sättet är att låta andra få uppleva och recensera ens drinkar, säger Christian Grevius. 

För att boka plats under en av de tre sittningarna, klicka här

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.