Furuvik Havskrog har blivit listad av White Guide

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Skärgårdsrestaurangen Furuvik Havskrog utanför Furviksparken, har blivit listad i White Guide 2019. Furuvik Havskrog öppnade sina dörrar den 19 maj 2018 under ledning av Jonas Dahlbom. I höstas tog Linus Isaksson över rollen som kökschef och redan under sitt andra år har Furuviks Havskrog nu alltså listats som en av Sveriges bästa restauranger.

– Att bli listad i White Guide är en stor ära och ett riktigt kvalitetsbevis. Det är otroligt roligt att vårt hårda arbete belönats och det gör oss ännu mer dedikerade att fortsätta utveckla vår redan fina restaurang.

Linus Isaksson, kökschef på Furuvik Havskrog. Tweet

White Guide är Nordens ledande guidesystem som testar och bedömer ca 800 restauranger varje år. Personlighet, nyskapande, hållbarhetstänkande och kvalitet är fyra punkter White Guide framför allt premierar i bedömmandet av restauranger. White Guide är en auktoritet och drivande kraft i utvecklingen av gastronomi och restaurangkultur och firar 15-årsjubileum i år.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.