Annons
Annons

Första hotellbilderna på Clarion Hotel Sea U

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

För första gången kan man nu få en inblick i hur Clarion Hotel Sea U kommer att se ut på insidan. 

Hösten 2020 öppnar Helsingborgs nya vardagsrum, Clarion Hotel & Congress Sea U! Mitt i Helsingborg med blickarna mot sundet erbjuds 18 möteslokaler varav en kongressal för 1250 deltagare och 250 designade hotellrum. En restaurang signerat av Marcus Samuelsson samt ett sky room på 9 våningen med fokus på cocktails. Uppvärmd pool på taket på plan två och ett pulserande Living Room där lokalbor och besökare möts och tillsammans skapar eufori.

 

- "Det övergripande designkonceptet är vattnet i dess olika former, flytande, fryst, ånga, samt vattnes reflektioner och färger. Livet kring vatten är subtilit invävt i materialen. Inspirationen kom från den unika positionen i Helsingborg, precis intill havet. Material som vi har använt komme råldras vackert och är tidlösa, vi använder material som kalksten, ektiljor, läder, koppas och brons."

Marie Ebesdotter på MOD Arkitekter. Tweet

- "Det ska blir helt underbart att få leverera en hållbar produkt som bara kommer bli bättre med tiden, precis som en snygg danskmöbel. Ur gästperspektiv så kommer man känna sig ”bortskämd” på hotellrummet. Rummet känns lugnt, varmt inbjudande och har en skön generös säng. Utsikten är ju dessutom helt magisk."

Miri Sumiq, VD på Clarion Hotel Sea U. Tweet

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.