Annons
Annons

Clarion Hotel Sign lanserar nu Juice Bar by Selma City Spa!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Fräscha juicer och grillade smörgåsar är nu verklighet på Clarion Hotel Signs åttonde våningsplan. Hotellets nya koncept – Juice Bar by Selma City Spa – är en av sommarens stora nyheter och kommer ge hotellets spagäster en helhetsupplevelse i världsklass.

- När man besöker oss för ett dopp i rooftop-poolen med vännerna eller för en avkopplande spabehandling har man höga förväntningar på våra faciliteter. För att matcha våra gästers behov öppnar vi nu våra alldeles egna Juice Bar vilket gör att Selma City Spa blir en naturlig samlingsplats på hotellet och är en del av sommarens satsning på vår rooftop,

Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign Tweet

Under sommarhalvåret är det högsäsong för hotellets spa, Selma City spa. Den uppvärmda poolen tillsammans med den härliga terrassen skapar liv och rörelse. Nu satsar hotellet på utbudet av mat och dryck inför sommaren för att skapa en ännu bättre upplevelse. Nyöppnade Juice Bar by Selma City Spa är första konceptet ut och erbjuder take-away juicer och grillade smörgåsar. Ett välkommet komplement till den redan etablerade restaurangen Kitchen & Table Norrmalm som du finner på hotellets entréplan.

– Mixen av säsongens frukter och smaksättare som mynta, ingefära och blekselleri skapar både fräscha och hälsosamma juicer. Lägg till en grillad toast så har du en komplett lättare måltid, säger Tomas Bengtsson, Executive Chef på Clarion Hotel Sign. Allt serveras take-away vilket gör det enkelt att ta med sig på språng, avslutar han.

Juice Bar by Selma City Spa öppnade den 1 april och håller öppet under Selma City Spa’s ordinarie öppettider.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.