Clarion Hotel Post korat till sveriges bästa hotell

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Flaggskeppshotellet Clarion Hotel Post i Göteborg blev under torsdagskvällen utsedda till Sveriges Bästa Enskilda Hotell under Grand Travel Awards i Stockholm. Priset röstas fram av 1400 medarbetare på Sveriges resebyråer.

Årligen arrangeras Grand Travel Awards av tidskriften Travel News och i kategorin “Årets Bästa Enskilda Hotell” tävlar svenska hotell som utmärkt sig under året. Clarion Hotel Post var ett av 16 nominerade hotell i kategorin och fick äran att ta emot priset på scen.

- Clarion Hotel Post har sedan sedan öppningen av hotellet förändrat hotellmarknaden i både Göteborg och Sverige. Med starka restaurang- och barkoncept, service i toppklass och en byggnad som förenar historiens vingslag med dagens största fester i Göteborg är detta ett unikt hotell. Vi är fantastiskt stolta inom Clarion och gratulerar alla våra kollegor på Clarion Hotel Post - detta är er vinst!

Gerth Karlsson, Director of Operations Sweden & Denmark, Clarion Hotel. Tweet

Förutom Clarion Hotel Post var även Clarion Hotel Wisby nominerat i samma kategori. Tidigare under kvällen vann även Nordic Choice Hotels, som Clarion Hotel är en del av, priset som Sveriges Bästa Hotellkedja för nionde året i rad.

Nominerade i kategorin Bästa enskilda hotell i Sverigevar följande:

Avalon, Göteborg
Clarion Hotel Post, Göteborg
Clarion Hotel Wisby
Copperhill Mountain Lodge, Åre
Comfort Hotel Göteborg
Downtown Camper by Scandic, Stockholm
Hotel Eggers, Göteborg
Dorsia Hotel, Göteborg
Ett Hem, Stockholm
Lilla Hotellet i Nora
Lydmar, Stockholm
Grand Hôtel, Stockholm
Orbaden Spa, Vallsta
The Steam Hotel, Västerås
Upper House, Göteborg
Pigalle, Göteborg

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.