Annons
Annons

Clarion Hotel Arlanda Airport är först med Karma på Arlanda

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

För att minska matsvinnet ytterligare har Clarion Hotel Arlanda Airport som första företag på Arlanda flygplats anslutit sig till appen Karma. Genom Karma-appen kan hotellet sälja vidare mat som annars riskeras att kastas. 

Genom Karma kan personal på Arlanda flygplats samt resenärer köpa med sig mat för halva priset från hotellets restaurang Kitchen & Table Arlanda. Restaurangen ligger på våning 12 och serverar lunch och middag varje dag.

- Detta är vårt nästa steg i att minska matsvinnet och det känns otroligt roligt att äntligen vara igång. Nu ska vi bara se till att sprida detta till alla som jobbar och befinner sig på Arlanda,

Ted Dahlström, Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport Tweet

Clarion Hotel Arlanda Airport arbetar dagligen med att skapa minsta möjliga miljöpåverkan där minska matsvinnet är ett prioriterat område. Hotellet har sedan tidigare ändrat till mindre tallrikar på frukostbuffén, jobbat med nudging mot gäst samt tagit hjälp av alla medarbetare på hotellet för att minimera matavfallet och det har gett resultat. 

– Vi minskade vårt matavfall med över 20 % 2018 och vi hoppas att anslutningen till Karma kan minska det ytterligare, fortsätter Ted Dahlström

Om Karma
Med Karmas app kan man köpa bra mat som blivit över från restauranger, caféer och matbutiker till ett billigare pris. Mat läggs upp i Karma-appen och man kan köpa maten direkt i appen för halva priset och sen hämta ut det som take-away. Mer information om Karma: https://karma.life/. Ladda ner appen i Appstore eller Google Play. Följ Kitchen & Table Clarion Arlanda för notiser när det finns mat att rädda.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.