Clarion Hotel Amaranten adderar en storslagen modevisning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I slutet av januari avslöjade Clarion Hotel Amaranten att de tar sin satsning på återbruk till en ny nivå genom att lansera ett helt nytt eventkoncept som går av stapeln den 2 mars.

Konceptidén är simpel, de skapar en mötesplats för säljare och köpare av begagnade bröllopsklänningar. Gensvaret har varit enormt och nu avslöjar hotellet att de med utlånade bröllopsklänningar från BRÖLLOPSBRUKET, Myrorna och Stockholms Stadsmission även kommer att bjuda på en makalös modevisning.

Över ett femtiotal klänningar har redan anmälts för att säljas på plats på Clarion Hotel Amaranten och deras event “Say yes to (sell(buy) the dress” den 2 mars. Grundidén skapades från tanken att det måste finnas så många som har en vacker klänning liggandes längst in i garderoben samtidigt som minst lika många drömmer om klänningen de kanske aldrig kommer ha råd med eller bara för dem som tror på återbruk, nu ges alla dessa parter möjligheten till lycka.

Bara timmar efter att vi släppt vår shout-out av begagnade bröllopsklänningar började anmälningarna trilla in och vi såg att det fanns en enorm efterfrågan på denna typ av event. Det känns fantastiskt kul att vi som hotell kan gå in och skapa denna mötesplats och ge livets kanske viktigaste klänning nytt liv. Men med det stora engagemanget kände vi att vi ville skapa ett mervärde för alla som besöker oss den 2 mars så vi har redan nu flera leverantörer som kommer att finnas på plats men framförallt glädjen att meddela att vi får bjuda på en fantastisk modevisning med klänningar från BRÖLLOPSBRUKET, Myrorna och Stockholms Stadsmission.

Hanna Holfve, Marketing Manager, Clarion Hotel Amaranten Tweet

Eventet går av stapeln i hotellets bar, Tap Room Kungsholmen samt i flera av konferenslokalerna på lobbyplan. Det blir en färgsprakande dag med vackra begagnade bröllopsklänningar, modevisning, läskande bubbel i baren och med flera spännande leverantörer och partners. Klockan 14.00-17.00 den 2 mars.

Mer information om eventet, se nedan:

  • Vill du sälja din gamla bröllopsklänning? Skicka in nedan till hanna.holfve@choice.se
    – En bild på klänningen
    – Storlek
    – Pris (Max 5000 SEK / samt ordinarie pris) 
  • Eventet skapas bland annat med följande leverantörer: Bröllopstorget, Eventomatic, Katarina Nyman Lingerie, Fotograf Martin Öberg, One Perfect Song, The Craving Solution, Beatrice Jasz, LOD Metallformgivning, CU Jewellery, Rental Stories, Anna Bor – The Desirable Crafts, Lê Beauty & Hasselbladsblomsterhandel. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.